Paintball felszerelés

Játékosainkat a paintball világban elismert, és a játékszervezésben eltöltött több éves tapasztalatunk során kiválóan vizsgázott felszerelésekkel várjuk.

A MARKER

A paintball markerek használatára vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően a játékok során bevizsgált, a megfelelő engedéllyel rendelkező paintball markereket bocsátunk Játékosaink rendelkezésére. A Tippmann 98-as közismerten a legmegbízhatóbb és legkedveltebb félautomata markerek közé tartozik világszerte.

A FESTÉKGOLYÓ

A megbízható marker és a változatos pályák mellett az élvezetes játék harmadik záloga a jó minőségű festékgolyó. Az Extrém Paintball Kft. Játékosainak folyamatosan és garantáltan kiváló minőségű, az évszaknak megfelelő festékgolyót biztosít.

A VÉDŐFELSZERELÉSEK

Bár a festékgolyó belsejének ételszínezékkel töltött anyaga mind a bőrről, mind a ruházatról könnyedén, egyszerű szappanos vízzel eltávolítható, a Játékosok saját ruházatának védelmére overallt biztosítunk.

A játék során a legfontosabb szerepet a fej védelme kapja, melyet VForce márkájú paintball maszkok biztosítanak. A maszkok esetében gyakran okoz problémát a párásodás, ezért felszereléseinket az ez ellen speciálisan kezelt típusok közül választottuk.

Igény esetén hölgyek részére speciális mellkasvédőt biztosítunk.