PAINTBALL PROGRAMOK GYERMEKEKNEK

Tapasztalataink szerint már a 12-18 éves korosztály számára is remek választás különleges programként a paintball, születésnapi ajándékként pedig egyszerűen páratlan. A kihívást jelentő, szórakoztató feladatok a kicsiket is összekovácsolják, és a korábbiaknál is összetartóbb társaságot hoznak létre. A gyerekek új oldalukról ismerhetik meg egymást, és az együttműködés során eddig rejtett erősségek, képességek is a felszínre kerülhetnek.

Kiegészítő szolgáltatásainkkal a gyermekek számára még inkább emlékezetessé tehető alkalmat tudunk létrehozni.

Praktikus tudnivaló, hogy a 12 és 18 év közötti korosztály élvezetes játékához a saját korcsoportból kikerülő játékostársak szükségeltetnek, a felnőttek elleni küzdelem, akárcsak a kisebb gyerekek nagyobbak elleni csatája nem javasolt. A jelentkezéshez ezért célszerű megfelelő létszámú - min. 6-8 fős - társaságot szervezni hasonló korúakból.
12 és 18 év között a gyerekektől a paintball játékban való részvételt jóváhagyó írásos szülői engedélyt kérünk, 12 és 14 év között pedig emellett legalább egy felnőtt kísérő jelenléte is szükséges.

Gyermek paintball szervezésében meglévő több éves hátterünknek köszönhetően nemcsak a szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalóknak, hanem a megfelelő felszereléseknek is birtokában vagyunk, így a gyerekeket korosztályuk méreteinek megfelelő védőoverállal és mellkasvédővel várjuk.