PESTSZENTIMREI PAINTBALL PÁLYA - BUDAPESTEN A 18. KERÜLETBEN

Változatos, izgalmas, paintball helyszínt keresel, vadregényes környezetben, Budapest határán belül? A legjobb helyen jársz: várunk kültéri paintball pályánkon Budapesten a 18. kerületben, a Szövet utcai volt Légvédelmi Laktanya területén.

Be kell vallanunk, hogy bár 1998 óta szervezünk paintball játékokat Pestszentimrei helyszínünkön, még mindig minden egyes belépéskor megdobogtatja szívünket a hely varázsa. Reméljük, a hatás nálad sem marad el, hiszen egy autentikus környezettel semmi sem ér fel, ha paintball helyszínről van szó.

A hatalmas, 27 hektáros kiterjedésű helyszínen 9 különböző típusú, változatos pályát alakítottunk ki, melyeken körforgásszerű rendben, egyik pályáról a másikra haladva zajlik a játék. Teszteld a különböző stílusú pályákat, és derítsd ki, milyen típusú játékos vagy! A sokszínűség garantált, mint ahogyan az is, hogy előbb fáradsz el, minthogy a tesztelés végére érnél :-).

Paintball pályánk területén a kulturált játék biztosítására öltözőt, zuhanyzót, WC-t, illetve őrzött parkolót alakítottunk ki játékosaink számára.