Paintball világ

Maszk

Megérkezett a várva várt GI Sleek Field Vision – akár holnaptól te is boldog és elégedett tulajdonosa lehetsz egy ilyen áramvonalas, sőt mi több, a teljes fej védelmét biztosító maszknak. Kattints és rendelj egyet, tudod, amíg a készlet tart :-) 

Húsvét

A Húsvéti nyuszit hagyd meg a kicsiknek – nyúlvadászat helyett köszöntsd te is a Húsvétot a paintball pályán való vadászattal :)
Hozd el barátaidat, és töltsetek el egy garantáltan emlékezetes tavaszi napot a paintball jegyében! 

Kültéri szezon kezdete

Újra itt a jó idő, az igazi kültéri szezon kezdete – nyiss te is Browning mintára készült új military paintball markerünk kipróbálásával! Íme néhány kép ízelítőül, hogy te se tudj ellenállni a csábításnak. Ha személyesen is szívesen meggyőződnél vonzerejéről, csak kattints és jelentkezz :-) 

PAINTBALLOZNÁL, DE JÖNNEK A MÍNUSZOK? SEBAJ, VAN MEGOLDÁSUNK!

Paintball Barlang 22. kerület, vagy Kültéri paintball Téli golyóval 

Sokan azt gondolják, hogy a paintball a nyár és az enyhe ősz és tavasz sportja, télen pedig inkább a teremfocit kell űzni. Nos, ezúton szeretnénk ezt a tévhitet eloszlatni: paintballozni télen is remek dolog, akár beltéren, akár kültéren játszunk

Mit ajánlunk beltéren?

Ha paintballoznál, de az ablakon kinézve elrettent az eső, a hó, vagy éppen a kinti hőmérsékletek, semmi kétség: a Budatétényi Paintball Barlangban a helyed! Budapest 22. kerületében találod labirintus-szerű, oszlopcsarnokos pályánkat, ahol a gerillaharc élményeit szívhatod magadba, s közben gondolnod sem kell a kinti zimankóra.

Mi szól a kültér mellett?

Ha ellenben bízol az aktív sport és az adrenalin fűtőerejében, téliesített felszereléseinkben, és téli formula alapján készült, a mínuszokra szántfestékgolyóinkban, semmi sem tarthat vissza, hogy megtapasztald a téli paintballt kültéri pályáinkon – hidd el, felejthetetlen élmény lesz :-)

GI Sleek Field Vision - A teljes védelmet nyújtó maszk

Rendszeresen visszatérő kérdés alkalmi és rutinos játékosok részéről egyaránt: miért nincs olyan maszk, ami a fejtetőt is védi? Mivel takarjam a fedetlen részt? A klasszikus válasz eddig maximum a fordítva viselt baseball sapka volt, de úgy tűnik, ezeknek az időknek vége: itt van, illetve napokon belül itt lesz A GI Sleek Vision System.

A kanadában gyártott fejvédő a paintball maszkok világának kétségkívül egyedi képviselőjének tűnik: amellett, hogy áramvonalas kialakításával szemet gyönyörködtető darab, védőfelszerelésként is valóban különleges tulajdonságokkal bír. Tudja mindazt, amit sokan már régóta hiányoltunk: teljes védelmet biztosít az arcnak, és elérhető hozzá a fejtető védelmére kialakított kiegészítő is. 

Amint a kezünkben lesz, következnek a további részletek.

Bemutatkozik a nyár újdonsága, amely garantáltan megdobogtatja minden paintballos szívét - Íme az MCM K1-es

Az MCM K1-es kompakt milsim fegyver, amely magában rejti a festékgolyó tárat, a levegős palackot és 4 féle szerelék csatlakoztatására alkalmas síneket. Használható félautomata, burst és automata üzemmódban egyaránt. Elérhető kb. ez év júliusától. Addig is lehet gyönyörködni benne.

VÉDŐFELSZERELÉSEK A PAINTBALLBAN

Ez a kalandokban és izgalmakban gazdag sport sokakat vonz, akik új kihívásokat, és emlékezetes élményeket keresnek. Szintén sokakban felmerül azonban a kérdés: milyen védőfelszerelésre van szükség, hogy a találat ne okozzon fájdalmat, a golyóból kipattanó festék ne hagyjon nyomot, stb. Ezúton szeretnénk biztosítani mindenkit: felszereléseinkkel a legteljesebb biztonságban vagy, csupán az alábbi szabályokat kell betartanod:

  1. Viseld a maszkot! 
    A játék során a legfontosabb szerepet a fej védelme kapja, melyet a teljes arcfelületet védő, speciális paintball maszkok biztosítanak. Vannak, akik plusz védelemként szívesen viselnek a maszk alatt baseball sapkát is. Akár sapkában játszol, akár anélkül, egy a fontos: a maszkot a pálya területén mindvégig tartsd magadon.
  2. Viselj egy plusz védőréteget
    Bár a festékgolyó belsejének ételszínezékkel töltött anyaga mind a bőrről, mind a ruházatról könnyedén, egyszerű szappanos vízzel eltávolítható, saját ruhád védelmére overallt biztosítunk. Ez az extra réteg egyben tompítja a paintball találat érzését is. A fájdalomérzet egyébként is elhanyagolható, hiszen a játék közben megnövekvő adrenalinszint hatására alig fogod érezni, hogy eltaláltak.
  3. Extra védelem
    Az overall alatt elsősorban hölgyek részére kifejlesztett mellkasvédő is viselhető a biztonságérzet fokozására. Öltözékünk ezen kívül legyen laza, kényelmes, amely a sportolás során könnyebbé teszi a mozgást.

Mindehhez biztosítjuk a legfontosabbakat: maszkot, overallt, mellkasvédőt, sőt, ha szeretnéd, még kesztyűt is, a te dolgod csupán annyi, hogy viseld őket a pályánkon.