PAINTBALL JÁTSZATÁSI ÁRAK

LISTAÁRAK

ALAPDÍJ*:
3900 Ft/fő
FESTÉKGOLYÓ:
15 Ft/db

*Tartalmazza: a pálya, a félautomata paintball fegyver, a gázpalack, a fejvédő maszk, a teljes ruházatot védő overall, valamint igény esetén a mellkasvédő bérletét, illetve a személyzet folyamatos segítségét, 1 főre. Minimális létszám beltéri pályánkon: 10 fő. Javasolt minimális létszám kültéri pályáinkon: 6 fő. Ez alatti létszám esetén kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot, igyekszünk megoldást találni. Az alsó korhatár 12 év.

KEDVEZMÉNYES PAINTBALL JÁTSZATÁSI ÁRAK

CSOPORTSZERVEZŐI KEDVEZMÉNY

10 fős összlétszám felett 1 fő, azaz a szervező részére 200 db ajándék festékgolyót biztosítunk. (A kedvezmény nem a csoport egészére vonatkozik, csak 1 játékosra, mégpedig a szervezőre.) 

DIÁKKEDVEZMÉNY

3500 Ft-os kedvezményes alapdíj érvényes diákigazolvánnyal rendelkezők számára. Az alsó kohatár 12 év.

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

25 fő feletti résztvevőszám felett kérje speciális csomagdíj-ajánlatunkat. »

PARTI KEDVEZMÉNY

10 fős összlétszám felett 1 fő, azaz a legénybúcsú vagy születésnapi parti ünnepeltje számára 200 db ajándék festékgolyót biztosítunk. (A kedvezmény nem a csoport egészére vonatkozik, csak 1 játékosra, mégpedig csapatonként 1 ünnepeltre.) 

A kedvezmények egymással nem összevonhatóak.

KITELEPÜLÉSES PAINTBALL RENDEZVÉNYEK

Cégek és baráti társaságok számára egyaránt vállaljuk megfelelő helyszínen paintball rendezvény szervezését. A terep felmérésében, a szükséges engedélyek beszerzésében, kitelepülésben és pályaépítésben több éves tapasztalat segít bennünket.

Kérje rendezvényre szabott árajánlatunkat! »

Az árlista 2024. március 1-től, visszavonásig érvényes. A feltüntetett összegek nettó árak.