Paintball aktualitások

Újra várunk pályáinkon maximális biztonsággal

Újra várunk pályáinkon maximális biztonsággal, a higiéniai szabályok teljeskörű betartásával, és felejthetetlen élményekkel!

A paintball tökéletes választás, ha olyan időtöltést keresel, ahol

  • fertőzésveszély nélkül minőségi időt tölthetsz együtt barátaiddal, kollégáiddal,
  • az elmúlt hónapok kényszerszünete után végre kiadhatod a felgyülemlett feszültséget és energiát,
  • begyűjtheted a régóta vágyott adrenalint.

Pályáinkon garantált

  • a megfelelő távolságtartás, hiszen a minimális lőtávolság 3 méter,
  • kültéren, a friss levegőn töltheted el a játékidőt,
  • felszereléseinket, valamint a kiszolgáló helyiségeket rendszeresen és alaposan fertőtlenítjük.

Válaszd ki az időpontot, hívj/írj e-mailt vagy jelentkezz online, és a kikapcsolódás garantált!

2020. május 23.
biztonságos kültéri paintball

Paintball télen

Indítsd az új évet aktívan, gyere és gyűjtsd be a szükséges adrenalin löketet pályáinkon! Ha nem vonzanak a mínuszok, válaszd a Budatétényi Barlang fedett tereit, ha megküzdesz a hideggel is, játssz kültéren, a Pestszentimrei volt Légvédelmi Laktanya területén, vagy Alagimajorban, pár percre Budapesttől! Várjuk hívásodat, e-mailedet vagy online jelentkezésedet!

2017. január 09.
Paintball fedett pályán, paintball barlang télen

Paintball nyáron

Forróság? Nyári zápor? Vagy éppen ősziesre forduló júliusi-augusztusi napok? Aggodalomra semmi ok, mindenre van megoldásunk! A hőség idejére hűvösebb épületes pályarészekkel, árnyékos erdős-bokros területekkel, az esős időszakban pedig kültéren is fedett szakaszokkal várunk, a mindig tökéletes játék jegyében. Foglalj most, az élmény garantált :).

2016. július 18.
Erdős-bokros árnyékos paintball pályák a nyári hőség idejére

Paintball télen

Télen paintball? Mi sem természetesebb! Várunk kültéri és beltéri helyszíneinken egyaránt, meglátod, felejthetetlen élmény lesz! Tapasztald meg a havas pályák egyedülálló hangulatát, vagy a beltéri csata izgalmát! Hívj, és foglalj!

2016. január 27.
téli paintball

Paintball Karácsonyra

Ha még nem találtad meg a tökéletes Karácsonyi ajándékot, ne habozz, válaszd a Paintballt, a siker garantáltan nem marad el! Kattints a Paintball Ajándékba gombra, hívj telefonon, vagy küldj egy e-mailt, és segítünk, hogy a Karácsonyi Paintball Plakett időben nálad legyen!

2015. november 19.
Paintball ajándékba karácsonyra

Paintball nyáron

Hőség? Eső? Mindkettőre felkészültünk J. A forró napokon ajándék ásványvízzel, esős időben pedig épületes pályarészekkel  várunk – gyere és foglalj most!

2015. augusztus 22.
Paintball épületben esős időben

Paintball a tavaszi szünetben

Programot keresel a tavaszi szünetre? A paintball ismét telitalálat J! Foglalj március 29. és április 6. között online vagy telefonon, add meg a TAVSZUN15 kódot, és játsszon a csapatod minden tagja 500Ft/fő kedvezménnyel!*

*Az ajánlat kültéri pályáinkon, az április 2. és 10. közötti hétköznapokra (kivéve Húsvét hétfő), a március 29. és április 6. között leadott foglalások esetében érvényes.

2015. március 28.
Paintball a tavaszi szünetben

Tavaszi paintball

Itt a tavasz – ezzel eljött a kültéri pályák ideje! Gyere, és köszöntsd velünk az új szezon kezdetét – várunk a Pestszentimrei volt Légvédelmi Laktanya területén, vagy Alagimajorban, pár percre Budapesttől! Kora reggeltől egészen sötétedésig a tied pálya, sőt, Pestszentimrén kivilágított pályarésszel is várunk!

2015. március 28.
Tavaszi paintball kültéri pályákon

Élvezd a mínuszokat!

Élvezd a mínuszokat – gyűjtsd be a szükséges adrenalin löketet pályáinkon! Játssz kültéren, a Pestszentimrei volt Légvédelmi Laktanya területén, vagy Alagimajorban, pár percre Budapesttől! Természetesen ne feledd a Barlangot sem ha a beltérre szavazol – csak hívj, vagy írj, és foglalj!

2015. február 07.
Téli paintball kültéren

Boldog Új Esztendőt!

Nagyon Boldog, paintballban gazdag Új Esztendőt kívánunk minden jelenlegi és leendő játékosunknak!

2014. december 31.
Boldog paintballban gazdag új évet!